Wethouders Bollen, Jansen en Mulder geïnstalleerd

Peter Bollen (PvdA), Fred Jansen (Stadspartij Doesburg) en Ellen Mulder (VVD) zijn geïnstalleerd als wethouders van de gemeente Doesburg. De gehele Gemeenteraad ging akkoord met de benoeming.

 

Na de presentatie van het coalitieakkoord ‘Stroomopwaarts’ twee weken geleden werden Bollen, Jansen en Mulder genoemd als kandidaat-wethouders. Donderdagavond tijdens de raadsvergadering werd hun benoeming bekrachtigd.

 

De vierde coalitiepartij CDA levert geen wethouders. Daarmee gaat Doesburg terug van vier wethouders in het laatste deel van de vorige coalitie naar drie nu. Alleen wethouder Henk Westra is afgehaakt. Westra trok zich tijdens coalitiegesprekken terug. Kort daarna zegden Stadspartij, PvdA en VVD het vertrouwen in D66 op waarna CDA de plek van D66 innam.

 

Schermafbeelding 2014-06-21 om 13.27.37

 

 

1 reactie

  1. Gert-Jan Tas

    Ik kan me niet (helemaal) vinden in de politieke samenstelling van dit college, maar wens “de drie” de komende periode veel verstandige beslissingen toe. We weten allemaal dat het er met al die verschuivingen naar de gemeente toe geen eenvoudige periode aanbreekt. Ik vertrouw op jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑