Wijkraad Beinum roept wijkbewoners op om op woensdag 10 april naar basisschool De Wetelaar te komen. ’s Avonds om 20.00 uur vindt er de jaarlijkse wijkbijeenkomst plaats, waarbij de wijkraad bewoners wil informeren over de stand van zaken en graag van de bewoners wil horen wat er leeft en speelt in hun wijk.

 

Uiteraard wordt er kort teruggeblikt op het afgelopen jaar. ‘We hebben Wim Roelofs van de gemeente Doesburg gevraagd of hij ons wil bijpraten over het groen in de wijk. We willen graag aan de hand van enkele stellingen discussiëren over zaken die in de wijk spelen. En heeft iemand nog een leuk idee voor de kale plek waar ooit de pin automaat stond?’, aldus wijkraadvoorzitter Jelle Koning.

 

De wijkbijeenkomst vindt op 10 april om 20.00 uur plaats op openbare dalton basisschool De Wetelaar, gevestigd aan de Zanderskamp 95. Belangstellende wijkbewoners kunnen gebruik maken van de ingang aan de zijkant van de school, aan de kant van De Veste, ook wel de kleuteringang genoemd. Bezoekers worden ontvangen met een kop koffie.