Wilco Haanappel keeperstrainer bij SC Doesburg

Voormalig zaalvoetbalinternational en oud-doelman van Sportclub Doesburg, Wilco Haanappel, gaat aan de slag bij Sportclub Doesburg. Haanappel wordt keeperstrainer. Hij neemt de doelmannen van het eerste team en van de A-junioren van zijn hoede. Dat laat Sportclub Doesburg weten op Twitter. Naast Haanappel als keeperstrainer keren er meer oud-spelers terug. Zo gaan Marcel Neervoort en Marijn Luiten aan de slag met de mini’s, de groep jeugdspelers die worden klaargestoomd voor de F-pupillen.


De in 1964 geboren Haanappel kwam zowel in de zaal als op het veld in het verleden uit voor diverse voetbalclubs. Vooral als zaalvoetbalkeeper maakte hij furore. Hij schopte het zelfs tot het Nederlands Zaalvoetbalteam.


Tot vrij recent keepte hij op het hoogste niveau bij zaalvoetbalvereniging LZV uit Lichtenvoorde. In het verleden was Haanappel in de zaal actief voor onder andere Doc Shop en FC Eimers, zaalvoetbalteams uit Doesburg die destijds uitkwamen in de hoogste klasse van de Nederlandse zaalvoetbalcompetitie. Op het veld speelde hij onder andere voor Sportclub Doesburg, Arnhemse Boys, Apeldoornse Boys, Brummen, Ambon en Westfalia Anholt.

1 reactie

  1. peter teerink

    De juiste man op de goede plaats. sp doesburg gaat de vruchten er van plukken. Perfect. Peter Teerink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑