De supermarkt op Camping IJsselstrand in Doesburg is volledig vernieuwd. De winkel, Supershop genaamd, is veranderd en aangepast aan de huidige wensen van de klant. Supershop is de gehele zomer zeven dag per week geopend.


De winkel naast de receptie van de camping is compleet vernieuwd. Nieuwe kassa’s, nieuwe broodcorner, nieuwe koelingen, nieuwe vriezers, een groter assortiment. Alles is anders geworden, meldt IJsselstrand op Twitter.


Vanaf begin dit jaar is er gewerkt aan het moderniseren van het pand. De vorige supermarkt Riba is opgeturnd tot een zelfstandige supermarkt in de vorm van Supershop. Het assortiment is uitgebreid, variërend van non-food tot verse producten. In het zomerseizoen wordt het assortiment nog uitgebreid met zwem- en visspullen.


De winkel heeft verder een broodcorner waar versgebakken broodjes verkrijgbaar zijn. Onder andere Duitse broodjes met het oog op de vele Duitse gasten van de camping. Maar ook kunnen klanten versgeperste sinaasappelsap krijgen, of opgewarmde pizza’s meekrijgen.


Zie ook:
Camping IJsselstrand wil overdekt zwembad