De Xycleservice Mosterdtocht komt er weer aan. Op zondag 28 september vindt de gezinsfietstocht, met start en finish in Doesburg, weer plaats. Het gaat om een tocht van ongeveer 25 kilometer door de nabije omgeving met onderweg leuke paden, bezienswaardigheden en uitzichten.

 

‘Tijdens deze editie van de Mosterdtocht kunt u genieten van een mooie omgeving waarbij u onderweg een bezoek kunt brengen aan de biologische boerderij ‘De Pasop’ in Hummelo. Op de boerderij wordt u een kaasproeverij aangeboden, maar ook verse onbehandelde melk die rechtstreeks uit de tank komt’, aldus Camiel Banda, eigenaar van Xycleservice en initiatiefnemer van de gezinsfietstocht.

 

Verder passeren deelnemers onderweg diverse rustpunten en wordt de gelegenheid geboden om van kunst te genieten. Verder is er een gratis kop koffie of thee bij partycentrum De IJsselhoeve in Doesburg.

 

De start van de Mosterdtocht op 28 september is tussen 11.00 en 13.00 uur bij Xycleservice aan de Leigraafseweg 33F in Doesburg. De route wordt door middel van pijlen aangegeven en voor eventuele pech onderweg zijn er servicewagens langs het parcours beschikbaar.

 

Deelname aan de fietstocht is gratis. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Opgeven kan telefonisch via 0313-412727, in de winkel of via e-mailadres info@xycleservice.nl.