Xycleservice biedt service en controleert fietsverlichting

Xycleservice bekommert zich om de veiligheid van fietsers. Zeker nu het weer sneller donker en later licht wordt, is goede fietsverlichting van essentieel belang. Daarom biedt het zaterdag 8 oktober een fietsverlichtingcontrole aan.

De Wijkraad Beinum houdt in samenwerking met fietsenzaak Xycleservice uit Doesburg en de ANWB dit jaar weer een fietslichtactie. In het kader van deze actie kunnen wijkbewoners op zaterdag 8 oktober aanstaande hun fietsverlichting laten checken door vakkundige medewerkers van Xycleservice.

Kleine mankementen aan de verlichting worden meteen verholpen en voor grotere reparaties krijgen wijkbewoners deskundig advies. De fietslichtactie is van 10.00 tot 12.00 uur op het plein bij de Deka-markt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

1 reactie

  1. Cathy Backer, ANWB Consul Gelderland

    Xycleservice en Wijkraad Beinum, namens de ANWB hartelijk dank voor jullie geweldige service door de fietsverlichting van velen afgelopen zaterdag weer te repareren. Zij kunnen weer veilig op pad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑