Xycleservice uit Doesburg houdt op 23 november in samenwerking met Wijkraad Beinum de jaarlijkse fietsverlichtingcontroleochtend. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen inwoners van Beinum op de parkeerplaats bij de Deka hun fietsverlichting laten controleren door vakmensen van Xycleservice.

 

Uit eerdere peilingen is gebleken dat veiligheid in de wijk een belangrijk speerpunt voor de wijkbewoners vormt. ‘Veiligheid in het verkeer is daar een belangrijk onderdeel van waar we zelf veel aan kunnen doen, bijvoorbeeld door een goede fietsverlichting’, aldus voorzitter Jelle Koning van Wijkraad Beinum.

 

Inwoners van Beinum kunnen op 23 november tussen 10.00 en 12.00 uur naar de grote bus van Xycleservice op de parkeerplaats naast sporthal Beumerskamp komen om hun fietsverlichting te laten controleren.

 

‘De vakman van Xycleservice zal zoveel mogelijk fietsen controleren op een deugdelijke verlichting en waar nodig en mogelijk repareren. En dit alles hoogstens in ruil voor je email adres voor de mailing list van de wijkraad’, aldus Koning.