Laima gaat vanaf 7 juni starten met dansfitnesslessen aan de Schout bij Nacht Doormansingel 9 in Doesburg. Door de speels, frisse en vooral gemakkelijke lessen komen volgens eigenaresse Laima Pietersz deelnemers helemaal tot zichzelf.

 

‘Vanaf 7 juni kunt u al beginnen met het volgen van dansfitnesslessen aan de Doormansingel 9, Doesburg. De speelse , frisse en vooral gemakkelijke lessen laten je helemaal bij jezelf komen. Bovendien wordt er tijdens de lessen inzicht gegeven in de achtergrond van de oefeningen en houdingen , zodat je begrijpt waarom je iets doet’, aldus Pietersz.

 

Op zaterdag is er van 09.15 tot 10.45 uur yoga, dans en meditatie. Pietersz: ‘De verstillende yoga samen met dansbewegingen ervaar je eigen levenslust, de kracht en de meditatieve werking. Om de drie maanden wisselt een thema zoals loslaten, verandering, kracht en wilskracht, balans en innerlijke rust’. Van 10.45 tot 11.45 uur is er zumba step, feestend dansen op muziek.

 

Op de maandag is van 09.15 tot 10.30 uur Body en Mind Balance. Dit is een combinatie van het beweeglijke Tai Chi, Yoga, Pilates en verschillende vormen van meditatie. Van 10.30 tot 11.30 uur is op de maandag zumba.

 

Het is mogelijk om een gratis proefles te volgen.