Zomerconcert MDVS op IJsselkade in Doesburg op 10 juli

Wie van muziek en mooi uitzicht houdt, moet zondag 10 juli naar de IJsselkade komen. Dat houdt Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg de vierde editie van het zomerconcert Muziek an ’t Water.

Dit concert wordt traditioneel het weekend voor de braderie gehouden. Echter dit jaar op zondagavond om 19.30 uur aan de Doesburgse IJsselkade.

Na een het eerste jaar wat klassiekere stukken en twee jaar muziekstukken met een Nederlands tintje te hebben gespeeld, is het dit jaar tijd voor muziekstukken die qua thema iets verder weg liggen van ons kikkerlandje. Dit jaar is het thema “Zon zee & 5 kuub zand”, verwijzend naar de zomerse, zonnige en Caribische stukken die er gespeeld zullen gaan worden.

Net als voorgaande jaren is dit jaar ook weer de samenwerking gezocht met een Doesburgse band. Dit jaar is dat NoStres, wat heerlijke Spaanse, Caribische muziek speelt. De catering is deze avond in handen van Het Arsenaal. De toegang voor het bijwonen van het zomerconcert is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgLa BoucherieStadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

2 reacties

  1. Arie NIks

    Heel veel succes
    Arie niks

  2. Arie NIks

    Veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑