Zakelijk Ondernemers Netwerk (ZON Doesburg) gaat de jeugdafdeling van Sportclub Doesburg sponsoren. ZON Doesburg wil de voetbalvereniging ondersteunen op het gebied van jeugdtrainers, jeugdscheidsrechters, EHBO-cursusses en bij de aanschaf van benodigde materialen.


ZON Doesburg laat weten blij te zijn met de activiteiten van SC Doesburg en wil de positief ingezette ontwikkeling van de club ondersteunen. In een verklaring laat ZON Doesburg weten onder de indruk te zijn van het beleidsplan van Sportclub Doesburg.


De sponsoring omvat diverse onderdelen zoals het ondersteunen van jeugdtrainers, jeugdscheidsrechters, EHBO-cursusdeelnemers en het ondersteunen van de aanschaf van benodigde materialen.


‘Wij hebben voor deze aanvragen gekozen omdat wij denken dat het opleiden van de jeugd een waardevolle bijdrage kan leveren aan de sfeer en de betrokkenheid van de club en de kwaliteit van de trainingen’, zo heeft ZON Doesburg laten weten.


ZON Doesburg bestaat uit leden met een eigen bedrijf, woonachtig in of met hun bedrijf gevestigd in Doesburg. ZON Doesburg geeft ruimte tot netwerken, brengt kennis samen, laat ondernemers meer van elkaars kennis profiteren en bundelt deze kennis om zo een bijdrage te kunnen levere aan de realisatie van sociaal-maatschappelijke doelen binnen Doesburg.


Sportclub Doesburg laat weten ZON Doesburg te bedanken voor de sponsoring en het vertrouwen in de plannen en activiteiten van de voetbalclub.