De zussen Marij en Jolanda Verboom zijn de nieuwe eigenaren van Bistro Het Zwarte Schaar, het horecabedrijf bij camping Het Zwarte Schaar in Doesburg. De horecazussen kiezen voor een heldere koers; een eenvoudige menukaart met focus op lekker en extra aandacht voor Ingrids Appeltaart, een vers gebakken appeltaart van de jongste zus van het horecaduo.

 

‘We willen het goed aanpakken en beginnen met een eenvoudige kaart met als uitgangspunt: beter een kleinere keus uit lekker eten, dan een ruim assortiment half afleveren. Wat je als eerste op de kaart opvalt, is Ingrids Appeltaart. Vers gebakken appeltaart door onze jongste zus’, aldus Marij en Jolanda Verboom. In het weekend en in het hoofdseizoen wordt er in de avond gezellige muziek gedraaid in het café. Ook staan er diverse thema-avonden op het programma.

 

In samenwerking met de Sport en Spel commissie van Camping Het Zwarte Schaar worden diverse evenementen gehouden.  Zo is er op 29 juni een haringparty met een heus mannenkoor en het laatste weekend van juli staat een grote fancy fair gepland. ‘Iedereen is hierbij welkom, zeker niet alleen de campinggasten’, aldus Jolanda Verboom.  Op de Facebookpagina  en op de website www.bistrohetzwarteschaar.nl  worden alle activiteiten aangekondigd.

 

Ook het cafetaria is weer open. Als de deur gesloten is, kan de bestelling via het café worden gedaan. Het terras heeft een prachtig uitzicht over de kleine jachthaven van Camping Het Zwarte Schaar. Jolanda Verboom: ‘Het terras is ook bij uitstek geschikt als rustpunt tijdens een fietstour. We beschikken zelfs over een oplaadpunt voor Elektrische fietsen’.

 

Zwarte Schaar