De creatievelingen van Kidskunst en De Creatieve Schrijftafel in Doesburg maken samen op verzoek een gedicht en of surprise. Op zaterdag 30 november van 11.00 tot 14.00 uur kunnen volwassen en kinderen in het Jongerencentrum 0313 aan de Linie in Doesburg aan de slag met allerlei knutselmaterialen om een prachtige surprise te maken.

 

Per gedicht wordt 2 euro en per surprise 3 euro gevraagd. De Scouting Pieten zorgen voor extra hulp en plezier. Een team van Kidskunst en Zwarte Pieten komt speciaal naar het Jongerencentrum om kinderen uit Doesburg een gezellige knutselmiddag te bezorgen en tevens een surprise te maken.

 

Er zullen voldoende Zwarte Pieten en andere creatievelingen aanwezig zijn om een handje te helpen, want dat heeft Sinterklaas wel nodig in deze drukke tijden. Uiteraard hoeven niet alle kinderen een surprise te maken; ze mogen ook gewoon bij Zwarte Piet even een handje komen geven en luisteren naar de gezellige muziek die de Pieten hebben meegenomen.

 

Aanmelden kan bij het Jongerencentrum aan de Linie. Iedereen is van harte welkom bij het Jongerencentrum. Deze actie wordt ondersteund door de scouting en Kidskunst.