Aloys Seegers opgestapt bij Doesburg 777

Aloys Seegers is opgestapt uit het bestuur van Stichting Doesburg 777, de organisatie die zich bezighoudt met het organiseren van feesten rondom het 777-jarig bestaan van Doesburg in 2014. Seegers zegt zich niet te kunnen vinden in het gevoerde beleid van Doesburg 777.

 

‘Het feest moet een feest van Doesburgers met Doesburgers en door Doesburgers zijn. Met andere woorden op zijn Doesburgs. De burgemeester heeft verteld dat er geen dure bureaus worden ingeschakeld om evenementen voor Doesburg 777 te organiseren. Nu gaat met toch met een externe partij praten die een grote kostenpost met zich meebrengt’, aldus Seegers.

 

De eigenaar van Alfun vindt het inhuren van een bureau ‘zeer onverantwoord’ en kan zich daarin dan ook niet vinden. ‘Het geld kan beter in de Doesburgse economie worden gestopt. Er is nog niets besloten, maar ik ga niet afwachten’, beargumenteert Seegers zijn keuze om op te stappen.

 

Met het vertrek van Seegers krijgt het nog niet zo lang geleden opgerichte Doesburg 777 in korte tijd te maken met twee bestuurswisselingen. Eerder trok Henk van den Berg zich terug vanwege gezondheidsredenen. Hij werd vervangen door Edward den Doop. Wie Seegers gaat vervangen, is nog niet bekend gemaakt.

 

6 reacties

 1. Ben Tjepkema

  Als je zegt dat er geen geld aan besteed mag worden moet je inderdaad geen dure externe bureau’s inschakelen.
  Wat mij aan gaat heeft de heer Seegers dus gelijk.

 2. Hanneke Hoed

  Jammer ….

 3. Frans van der Krul

  ‘Het feest moet een feest van Doesburgers met Doesburgers en door Doesburgers zijn. Geen dure buro’s in huren volgens de burgemeester?De werkelijke vraag dient te zijn:Valt het hier te verantwoorden dat er gemeenschapsgeld aan wordt besteed?

 4. Wil van Dooren

  dit gaat eruit zien als een grote flop en dat is jammer….ik denk dat er genoeg middenstanders zijn en sponsoren in Doesburg waarmee je een gesprek kunt gaan voeren over hoe en wat, maar dit gaat er een beetje uitzien als de gemeente raad en partijen die ook alleen maar kunnen weglopen of tegen stemmen omdat men hun zin niet krijgt…
  jammer vind ik dat deze man weg gaat want zo te lezen heeft die gelijk net als alfun dat extern niet nodig is, maar dat weten alleen de echte Doesburgers……

 5. Elma van Kruijssen

  VAN HET GELD DAT DAT EXTERNE BUREAU ZOU KOSTEN KUN JE HOOGSTWAARSCHIJNLIJK WEL EEN AANTAL

 6. Elma van Kruijssen

  Wat is het dat wij kennelijk in Doesburg niet kunnen en waar we een bureau voor nodig hebben? Marketing waarschijnlijk, of evenementen-organisatie. Van het geld dat wordt uitgetrokken voor dat externe bureau kun je waarschijnlijk wel een aantal werkloze doesburgse experts (want die zijn er echt!!!) partime betaald inhuren. Dat zou al een stuk reëler zijn! Durf eens buiten de gebaande paden te denken mensen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑