Beursvloer Doesburg laat beperkt aantal toeschouwers toe

Belangstellenden van de eerste Beursvloer Doesburg, die maandag 3 november wordt gehouden in Het Arsenaal, kunnen zich vooraf aanmelden bij de organisatie. Voor 25 mensen is er plaats op de vide, waarbij ze toeschouwer zijn van dit bijzondere evenement in Doesburg.

 

IMG_8128_bewerkt-1Beursvloer Doesburg is een concept om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) te bevorderen. Het is een netwerkevenement waarbij maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Beursvloer Doesburg brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar.

 

Naast de deelnemende partijen uit de hoek van maatschappelijke organisaties en bedrijven kunnen inwoners van Doesburg ook aanwezig zijn. Hierdoor is een beperkt aantal stoelen beschikbaar op een speciale tribune, de vide. Van hieruit hebben de aanwezigen zich op het ontmoeten en maken van matches tussen de verschillende partijen. Daarbij zullen zogeheten hoekpersonen fungeren als ‘matchmakers’ om verbinding te maken met de verschillende partijen.

 

Op de vide komt ook een grote gong te staan. Deze gong klinkt bij de aftrap en de sluiting van de beurs. Belangstellenden die toeschouwer willen zijn bij Beursvloer Doesburg, kunnen zich per e-mail aanmelden bij de organisatie. De eerste editie van Beursvloer Doesburg op 3 november begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Op DoesburgDirect.nl is een speciale pagina aangemaakt om alles over dit evenement te volgen.

 

 

3 reacties

  1. Frans van der krul

    Link :per e-mail aanmelden werkt niet bij me.

  2. Richard Kok

    Bij mij wel Frans. Maar hier het fysieke mailadres -> beursvloer@buurtacademiedoesburg.nl

  3. Frans van der krul

    Heb me gelijk aangemeld op 27 oktober om 17.18 uur, maar helaas nog niets vernomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑