Bistro De Burgemeester maakt beste mosterdsoep

Bistro De Burgemeester in de Helmichstraat maakt de beste mosterdsoep van Doesburg. Dat bleek zondagmiddag tijdens de Mosterd Muziekdag, toen De Burgemeester de jaarlijkse soepwedstrijd voor horecagelegenheden won.


De prijs in de categorie ‘algemeen’ ging dus naar De Burgemeester. In de categorie ‘vegetarische soep’ werd restaurant La Boucherie uitgeroepen tot beste soepmaker. Restaurant De Liefde was de beste in de categorie ‘mosterdvissoep’.


De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Kees Luesink. Dat vond plaats voor de kledingzaak van Jos Gores midden in het centrum van de stad. Daarbij waren naast veel toeschouwers ook de nodige muziekbands aanwezig.


Ondanks het dreigende weer en de apotheose in de vaderlandse voetbalcompetitie met de kraker Ajax-FC Twente op het programma, was het in Doesburg behoorlijk druk tijdens de Mosterd Muziekdag.


Tip
Bekijk hier het videoverslag van de Mosterd Muziekdag

1 reactie

  1. remco

    Laat de webmaster van de bistro na de winst ook even de tijd nemen de website up to date te maken… De valentijn special wordt nog aangeprezen, 14 februari is al weer enige tijd geleden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑