Steeds meer Doesburgers melden zich om te gaan bloggen. Ze willen hun mening geven, iets in gang zetten of gewoon iets leuks delen met anderen. Hieronder de bloggers die regelmatig, zo nu en dan of eenmalig op DoesburgDirect.nl actief zijn.

 

Casper Bakker 300

 

Casper Bakker is ondernemer en runt samen met twee Doesburgse vrienden het bedrijf Logict. Voor DoesburgDirect.nl schrijft hij met regelmaat over ondernemen en ondernemersschap in Doesburg, telkens vanuit een andere invalshoek.

 

 

 

 

 

Esther Bosgoed 300

 

Esther Bosgoed is coördinator van de Buurtacademie in Doesburg. Op DoesburgDirect.nl blogt ze een serie waarin ze ingaat op wat de Buurtacademie is, wat er zoal te doen is en waarom de dingen worden gedaan zoals ze worden gedaan.

 

 

 

 

 

Frans van der Krul 300

 

Frans van der Krul is een betrokken inwoner met een scherp oog voor sociale gelijkheid. In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2014 blogt Frans vanuit zijn rol als bestuurder van de lokale FNV.

 

 

 

 

 

Hans Bleker 300Februari 2013 was de maand dat ik Hans Bleker met mijn vriendin introk in een leuk appartement aan de Kerkstraat in Doesburg. We zijn hier terecht gekomen vanwege het werk van mijn partner. Ik zelf ben in beginsel een tijdje op zoek geweest naar werk en heb her en der geprobeerd aan te sluiten bij bedrijven. Ik werk inmiddels bij Axios Dragers als regio-manager. Een bedrijf dat studenten uitleent om specifieke diensten te verlenen bij uitvaarten. 

 

Marjolein Bulten

Marjolein Bulten is initiatiefnemer van de Creatieve Schrijftafel in Doesburg. Voor DoesburgDirect.nl schrijft ze regelmatig een creatieve tekst over haar woonwijk De Ooi. De rubriek heet (m)-Ooi-tijd, met een knipoog naar haar directe woonomgeving, de inspiratiebron voor haar teksten.

 

 

 

 

 

 

Christa Falhaber 300Christa Falhaber woont sinds een paar jaar in Doesburg. Ze noemt zichzelf ‘een nieuwe Doesburger’ en probeert via een blog op DoesburgDirect.nl meer te weten te komen over Doesburg en zijn inwoners. Vooral de inwoners, want Christa is bovenal op zoek naar de persoon achter een bedrijf, product, instantie of organisatie. Volg haar tijdens haar ‘inburgeringcursus in Doesburg’.

 

 

 

 

 

Wil je ook blogger worden van DoesburgDirect.nl? Dat kan! Kijk dan even hier en meld je aan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.