Buurt klaagt over succesvolle horeca bij Doesburg Binnenste Buiten

De extra inspanningen die de horecaondernemers hebben gedaan om Doesburg Binnenste Buiten nog aantrekkelijker te maken, is niet bij iedereen goed gevallen. Bewoners van de Philip Gastelaarsstraat hebben in een brief aan het gemeentebestuur geklaagd over geluidsoverlast.

De bewoners, uit monde van C. Scheepers, vinden dat het geluidsniveau van de bands op de Vischmarkt en bij De Waag te hoog is geweest. Hoeveel de decibeloverschrijding geweest is, laten de briefschrijvers niet weten.

Verder klagen de stadsbewoners dat de door de gemeente verleende vergunning muziek toeliet tot 23.00 uur en dat volgens de bewoners om 24.00 uur nog muziek te horen was. De bewoners van de Philip Gastelaarsstraat vinden dat de gemeente onvoldoende met hun belangen is omgesprongen.

Evenementenlocatie
‘De commercialisering van vermaak lijkt de binnenstad van Doesburg tot evenementenlocatie te maken waar de leefbaarheid voor haar bewoners ondergeschikt is aan het belang van horecaondernemers, bezoekers en recreanten’, schrijven de buurtbewoners.

Ondanks eerdere berichten over de noodlijdende financiële positie van Doesburg Binnenste Buiten bleek de 49ste editie een groot succes. Een kleine 100.000 mensen kwamen naar Doesburg om vier dagen te genieten van de braderie, straattheater, slowfood-kramen, standwerkers en muziek.

Aantrekkelijke artiesten
De horeca investeerde dit jaar fors met het aantrekken van aantrekkelijke artiesten. Dit zorgde voor veel toeloop en omzet voor de organiserende horecabedrijven. Mede daardoor werd de 49ste editie van Doesburg Binnenste Buiten commercieel gezien een succes. Zeker in de huidige economische tijden is dit ondernemerssucces goed nieuws.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

43 reacties

 1. J. Stemerding

  Wat een gezeur, hadden ze niet in de binnenstad moeten gaan wonen. Ze willen best of two worlds maar dat kan niet altijd. In het buitengebied is het lekker rustig.

 2. Wim Steintjes

  Wanneer je ervoor kiezen om in de binnenstad van Doesburg te gaan wonen kan je verwachten dat er regelmatig evenementen zijn dus denk hier goed over na als je in de binnenstad gaat wonen.
  Vind je de braderie teveel overlast ga dan tijdens de braderie een paar dagen op vakantie.
  Zijn beide partijen tevreden.

 3. Vanessa Lenting

  Als je in het centrum woont weet je dat dat evenement 1x per jaar overlast geeft. 1x per jaar, waar hebben we het over?! Trakteer jezelf op een weekendje weg als je er last van hebt.

 4. Arnoud Beem

  We moeten ons hier niet te druk over maken, zeikerds zullen er altijd zijn. Ook dit is een vorm van overlast als je niet is staat bent vele tienduizenden mensen een plezier te gunnen.

 5. Laurens Schoonhoven

  Hahahahaha..,,. Ik woon sinds een jaar (weer) in de binnenstad en vind het fantastisch dat er geleefd wordt bij mij voor de deur. We hebben er zelfs bewust voor gekozen en genieten van “het leven” in de straat en om ons heen. Heb me tijdens de Braderie opperbest vermaakt en geen last gehad van wat of wie dan ook, integendeel!.
  Dit neemt niet weg dat mensen die er wel last van hebben en/of andere ideeën over hebben, hier ook iets over mogen zeggen.De boel dan bagatelliseren is ook geen toonbeeld van tolerantie. Bovengenoemde (re)acties zijn niet voor iedereen realiseerbaar en te simplistisch in mijn optiek.
  Gewoon open en goed blijven communiceren met elkaar, dan komt er best een voor (vele partijen) gepaste oplossing.

  Op naar het volgende feest in onze mooie binnenstad !!

 6. Remko Scholten

  Wat een zeikerds inderdaad. Het is 1 keer per jaar een aantal dagen en dan nog maar tot het zielige tijdstip van 23:00!!! Het is feest!! Geen kinderfeestje waar je na het zwemmen en een broodje knakworst weer naar huis mag gaan… Persoonlijk vind ik de muziek tot slechts 24:00 diep triest. In andere omliggende plaatsen kan het feest tot in de late uurtjes doorgaan, behalve in Doesburg dankzij een aantal zuurpruimen. Ga inderdaad gewoon lekker een weekendje op de hei zitten!

 7. Gert-Jan Tas

  Begrijp de overlast, zeker als er t.o.v. vorige jaren nieuwe activiteiten zijn die meer/later lawaai dan “vroeger” met zich mee brengen. Handhaving van de afspraken is dan helemaal op z’n plaats, al vind ik “muziek uit” om 11 uur ‘s-avonds een tamelijk idiote afspraak van de vergunning verstrekkers.
  Tegenwoordig start het normale uitgaansleven “laat”, zeker niet voor 10 uur, zeker in deze tijd van het jaar waar gezelligheid en “donkerte” hand-in-hand gaan. De kosten van de bands moet toch ook terug verdiend kunnen worden.

  “Hoort bij het in de binnenstad wonen” zou je ook kunnen zeggen.
  Wellicht is het voor de organisatie een tip om binnenstad bewoners een arrangement aan te bieden voor een verblijf buiten de binnenstad gedurende DBB; er zijn toch wel Doesburgse recreatie ondernemers (hotel/campings/B&B e.d.) te vinden die nog net buiten het hoogseizoen iets kunnen aanbieden i.c.m. DBB en daarmee wat extra inkomsten verdienen aan DBB ondanks dat ze niet in de “kern” zitten. Het mes snijdt dan aan twee kanten.

 8. Doree Colenbrander

  Ik woon in de Binnenstad, vrijwel naast De Waag. Geen klachten over de muziek, iets minder hard mocht wel maar vooruit, de geluidskwaliteit was oké en de bands waren gewoon goed! Ook even bij de Caldo op het terras gezeten maar daar weggevlucht vanwege de herrie. De band zal vast wel goed zijn geweest maar dat gold niet voor de geluidsinstallatie. Wat een baggergeluid! Wellicht dat dat de meeste irritatie opwekte. Aandachtspuntje?
  Dat ik midden in de nacht nog even een deel interieur van De Waag dat zich verzameld had op mijn terras, terug moest brengen, nemen we maar voor lief. Het was in ieder geval niet gesloopt.. 😉
  Wellicht is het een idee Binnenstebuiten naar begin augustus te verplaatsen ipv zo dicht op de kermis. Een paar dagen lawaai voor de deur is niet erg maar als het te dicht op elkaar zit, is het wel irritant. Het is maar een idee… 🙂

 9. Herman & Edy Gorter

  mijn vrouw en ik

  Mijn vrouw en ik (85) zijn ook bewoners van de binnenstad en natuurlijk hebben wij soms ook wel last van de muziek op verschillende avonden in de binnenstad. Maar wij weten wanneer het is, want het wordt door de gemeente duidelijk aangekondigd en houden er rekening mee. We accepteren het, want het hoort bij een levendige Hanzestad. Bovendien houd de levendigheid van Doesburg ons jong ,en genieten we van de activiteiten. .We hebben de organisatoren dan ook een compliment gemaakt dat alles correct verlopen was en ook dat het om 12.00 uur precies was afgelopen. Wonen in de binnenstad is fijn, en dat het meer lawaai geeft moet je accepteren.
  Doesburg leeft en wij (oudjes) leven mee !

  0

 10. Lisa van den Broeke

  Wat ontzettend jammer dat een aantal bewoners de festiviteiten ’s avonds op de betreffende plaatsen als ‘overlast’ heeft ervaren. Zoals de meesten die reageren vind ik ook dat wanneer je in de binnenstad woont je weet dat er een aantal keer in het jaar ‘overlast’ zal zijn en je hier me zal moeten dealen. Als bewoner van de winkelstraat deal ik er ook mee en reken maar dat er bij mij voor de deur mee gebeurd dan in de Gastelaarstraat.

  Wanneer het dealen met niet lukt zul je zelf met oplossingen moeten komen en niet, zoals dhr. Tas oppert, dit bij de organisatie van een evenement neerleggen. Wel vraag ik mij af of omwonenden met de organisatoren in gesprek zijn gegaan en geprobeerd hebben naar een oplossing te zoeken of afspraken te maken? Mag ik de klacht een beetje egoïstisch noemen? Vier dagen dat de horeca in Doesburg een lekkere omzet heeft kunnen draaien. Niet altijd vanzelfsprekend in ons mooie Doesburg. Leren genieten beste klagers, dat werkt het beste!

  Verder enkel lof voor al het georganiseerde, op dat gebied vond ik deze editie een van de beste die ik in mijn 22 jaar Doesburgerschap heb meegemaakt!

 11. Bonnie Derksen

  Als je geen last wil hebben van evenementen moet je niet in de binnenstad van Doesburg gaan wonen! Ik vind het gezeur in het groot!! 4 dagen per jaar. Ik zeg tegen die bewoners:ga op vakantie, dans gewoon lekker mee of ga lekker in het buitengebied wonen!

 12. Peter van den Broeke

  Heerlijk wonen, in de binnenstad! Gezelligheid en leven om je heen. Ook wij hebben er voor gekozen en nog steeds geen spijt van!!
  Onze ervaring is dat je met organisatoren best een goede afspraak kunt maken over muziek en geluidssterkte. Zelfs met de kermis exploitanten. Een pluim voor de organisatoren van bijvoorbeeld het feest op de markt (bij ons voor de deur) Precies om kwart voor twaalf was het stil de eerste drie dagen. De laatste dag werd het iets later maar ook dat was geen probleem. En inderdaad, laat de horeca deze dagen eens lekker wat verdienen. De Doesburgse horeca heeft dit jaar flink in de buidel getast om er een geweldig evenement van te maken. Dank daarvoor. Laten we blij zijn dat Doesburg nog steeds lekker levendig is en dat er zoveel vrijwilligers zijn die nog steeds de schouders eronder willen zetten!

 13. Frans van der Krul

  Het centrum is Doesburg en de rest is de parkeerplaats van het centrum.

 14. H.G. de Vries

  Woon sinds 6 jaar in de binnenstad. Last van de evenementen? Waarom zouden we? je moet blij zijn dat er in Doesburg zoveel gezellige evenementen worden georganiseerd. Nooit een saai moment. Als je er last van hebt moet je niet in de binnenstad gaan wonen maar ergens ver op het platteland. Maar ja, dan zijn het weer de koeien die loeien ga zo maar door. Niet zo zeuren dus!!

 15. Billy Ho

  Door deze mensen is onze kermis al niet meer zoals vroeger. Nu willen ze ons Braderie ook nog afpakken! Doesburg binnenste buiten is traditioneel gezellig, het zijn de dagen van Doesburg, Ons Doesburg. Oude tijden herleven en oude bekenden treffen, gezelligheid en vertier. Heeft men (nep Doesburgers)er last van ga dan niet in de binnenstad wonen. Of ga op vakantie ofzo. Laat Ons Doesburg hoe het is en altijd is geweest.

 16. Arleen Vaags

  Ik woon in de Ooipoortstraat, bewuste keuze! De muziek was dit jaar van betere kwaliteit dan andere jaren. Daarnaast houdt men zich keurig aan de tijden. Tot middernacht maximaal is echt acceptabel hoor! En ook ik ga op zaterdag even weg uit de stad, er tussenuit en bij terug komst is alles opgeruimd. Complimenten aan de orgsnisatie!

 17. A. Damen

  Deze zeurpieten hebben er ook voor gezorgd dat er geen sinterklaas/kerstmuziek wordt gespeeld. Daarom ga ik (en vele doesburgers metmij)de inkopen elders halen sorry voor de middenstand

 18. Theo Houkes

  Hallo ik ga me er niet mee bemoeien maar geluidsoverlast kan vervelend zijn heb ik zelf ondervonden maar het zijn wel altijd de mensen die er geen last van hebben die tegen andere mensen zeggen dat ze zeuren

 19. Peter van den Broeke

  En u wilde zich er niet mee bemoeien, heer Houkes! Ha ha ha, grapje hoor. Moeilijk hè om niet te reageren?

 20. Ilke Morssinkhof

  Ilke Morssinkhof, tja bewoner van de Gastelaarsstraat , recht tegenover de Vischmarkt. Moet kunnen allemaal, tot 24.00 keiharde muziek waarbij de ramen in de sponningen trillen, geen gesprek binnen kunnen voeren,Dit kan nog, geen probleem. Dan tot half drie lallende hard pratende mensen net onder je slaapkamerraam, heel vroeg weer veel lawaai van het schoonmaken 5 uur ‘smorgens. Gelukkig nog weer even indutten…want om 6 uur liep de wekker weer af.Sommige mensen kunnen nu eenmaal geen vrij nemen. Wat te denken van iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geluidsoverlast,onze buren zijn nu eenmaal horeca en tot twaalf uur mag je buiten zijn. Helaas woonden wij hier al jaren eerder dan de horeca dus?????? Monmartre markt,op zondag, weer de auto weg en ’s ochtend s vroeg lawaai omdat de kramen klaargezet worden. Hanzefeest tot diep in de nacht pontificaal mensen midden op de rijbaan aan het eten en drinken……terwijl het om vijf uur afgelopen moet zijn..Moet allemaal kunnen. Ik ben nu eenmaal een intolerante zeikert… dank u wel allemaal voor het geleverde commentaar.

 21. Ilke Morssinkhof

  sorry voor de schrijf fout, zeikerd nog een keer dus.

 22. Irene Bieleman

  Waar hebben we het over……4 dagen in het jaar !!! De rest van het jaar houdt de horeca zich altijd keurig aan de (overigens strenge ) afspraken …

  Zelf woon ik al 21 jaar in de binnenstad en weet dat dit 1 keer per jaar gaat gebeuren ! Niet alle muziek is mijn smaak maar het hoort erbij ……oordoppen in zou ik zeggen
  Dus wel last maar ik zeur niet want het hoort erbij !!! een jarenlange traditie uit Doesburg….komen deze klagers overigens zelf wel uit Doesburg ?

  Ga lekker op vakantie tijdens deze periode en laat de braderie lekker doorgaan !

 23. Irene Bieleman

  complimenten overigens aan Herman en Edy Gorter !! top en…ik meen mij te herinneren dat sommige klagers vroeger zelf ook wel hielden van een flink feestje met lawaai en burenoverlast…wie de schoen past…

 24. Ilke Morssinkhof

  Over het keurig aan de afspraken houden met betrekking tot geluidsoverlast zou ik nog het een en ander kunnen schrjven. Daar hebben we veel energie in gestoken om in gesprek te blijven met de betreffende horeca. Dat kun je ons nier verwijten. Jammer dat er zo negatief geoordeeld wordt, niet alleen de Gastelaarsstraat heeft last van het geluid gehad,diep in de Roggestraat werd ook geklaagd. Die hebben niet met een brief gereageerd. Ik vind het allemaal best, als het zou kunnen zouden we er zeker voor kiezen volgend jaar weg te zijn. Maar soms liggen dit soort beslissingen niet alleen aan jezelf. En een beetje minder geluidsoverlast mag je toch niet meteen bombarderen tot de horeca zijn omzet nier gunnen. vele jaren heeft de horeca op onze kosten gebruik gemaakt van krachtstroom, belangeloos door ons geleverd….. nog meer commentaar? Laat maar horen!

 25. miranda

  Als men nou voor ze gaan verhuizen eerst eens info opdoen wat er allemaal te doen is….aan de hand daarvan een keus gaat maken toch te gaan wonen vind ik niet dat ze recht hebben van klagen. Immers is er al heel lang DBB en al zeker 20 jaar internet…. Maar dat is mijn mening maar bemoei niet. Ik vond het een zeer geslaagd feest vooral op de 3 sprong. Hoop dat ze dezelfde bands volgend jaar weer uitnodigen!

 26. Hanny ten Dolle

  Ik ben het op één punt wel met Ilke eens, waarom moet de muziek tegenwoordig zo loeiend hard. Ook als je op een terras zit kun je niet meer met een ander praten. Mensen gaan met oordoppen in naar de muziek luisteren. Dit is toch de omgekeerde wereld. Laten we eens beginnen met de muziek wat zachter te laten spelen. Degene die de muziek contracteert kan dit zeker bepalen en tijdens de optredens kan dit nog gezegd worden als de muziek te hard gaat.
  Als je kijkt bij pop optredens zie je de eerste 10 meter voor het podium niemand staan want dat kunnen je oren niet aan. Gewoon de muziek zachter dat is voor iedereen beter en fijner.

 27. Peter van den Broeke

  Hanny ten Dolle, dat ben ik met je eens.

 28. robert duis

  @ Doesburg.

  Interessant om vast te stellen dat er een duidelijke correlatie is tussen het aantal mensen die reageren op
  berichten en de betekenis c.q. belangrijkheid van het onderwerp.

  Hoe ON-belangrijker het onderwerp zoals:
  ——————————————————–
  “Een beetje luide muziek op een paar dagen per jaar, hoe meer Doesburgers zich melden”.

  Wil nogmaals een compliment maken richting de organisatie v.w.b. het optreden van de JIBS.
  Deze band bestaat al meer dan een halve eeuw en doet heel veel mensen uit de regio nog steeds
  het hart sneller kloppen.
  Ik heb het hier over een “heuse” band met een vakkundige geluidsman en niet over een mijnheer/mevrouw,
  die met een geleerd gezicht aan schijven staat te draaien en zich dan een …….. “DJ” noemt.

  Wonen pal naast horeca-gelegenheden en het absorberen van georganiseerd “geluid” in de binnenstad
  en dat dan een paar keer per jaar, zijn duidelijk twee verschillende zaken.

  Ben geen makelaar of reisbureau maar het advies lijkt mij eenvoudig:

  Verhuizen in het eerste geval en even “op reis” in het tweede.

 29. richard snippe

  Dhr scheepers moet met zijn medestanders lekker in staphorst gaan wonen.

 30. Herman & Edy Gorter

  Het is jammer dat de discussie wat ontaard in onbegrip voor elkaar, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. Wanneer last overgaat in overlast moet je daar met elkaar over kunnen praten en oplossingen vinden.
  Die oplossingen hoeven niet te leiden tot het opheffen van festiviteiten maar wel tot verbeteren ervan. Overleg tussen organisatie, gemeente en bewoners zou verhelderend kunnen werken en misschien is het noodzakelijk bij het verlenen van de vergunning het aantal decibellen vast te stellen en te handhaven. Iedereen voor 100% tevreden stellen zal niet lukken., maar als je het niet probeert lukt het zeker niet. Daarom hopen wij dat klagers, gemeente en organisatie op korte termijn de koppen bij elkaar steken en oplossingen gaan vinden.

 31. Patricia de la Combé

  Helemaal mee eens meneer Gorter. Ga met elkaar in gesprek,

 32. Ilke Morssinkhof

  Ook mee eens, dat is wat wijzelf ook gedaan hebben voor de “gewone “geluidoverlast. En tot nu toe tot tevredenheid. Jammer dat er zo veel mensen het kennelijk nodig vinden beledigende taal tegen elkaar uit te slaan en oordelen alsof de Gastelaarsstraat de horeca zijn omzet niet gunt. Dat is niet het issue. wellicht wel naar buiten gebracht door ???? Het is het eerste jaar met fors geluidsoverlast, hopelijk ook het laatste….

 33. Theo Houkes

  Nou mr van de broeke als ik niet reageer komt de discussie niet op gang zo zie je maar zo hou ik de boel scherp en gaat dit niet uit als een nacht kaars en mr duis je verhalen kunnen wat korte beetje meer directe niet met zo n omweg

 34. Arie NIks

  Wat jammer allemaal voor die paar dagen. Ik vecht al meer dan dertig JAAR met de gemeente over geluidsoverlast van de N317. Na een jaar zou er een evaluatie plaatsvindenover het effect van de muur. Dat had dus vorig jaar in mei moetenplaats vonden. Maar kennelijk weet de gemeenteraad en de wethouder niet meer wat ze beloofd hebben. Het gat zit er nog steeds en het geluid is daarmee door de trechtervormig alleen maar toegenomen. Wijhebben dus dagelijks geluidsoverlast,maar teleurgesteld en moedeloos reageren we maar niet meer. Want wat helpt het? Dan baal ik wel.

 35. robert duis

  @ Theo Houkes.

  Mijn verhaaltjes zijn te lang?

  Dacht toch wel …… dat specifiek JIJ ….. voldoende tijd hebt, om deze te kunnen lezen.

  Kritiek op mijn schrijfstijl?

  Als jij nu eens begint met het plaatsen van “leestekens” (punten – komma’s) ….
  ……….dan worden jouw reacties in elk geval iets makkelijker te begrijpen c.q. beter te lezen.

  Tot slot:

  Zullen wij de kritiek op elkaars reacties beperken tot de inhoud van onze verhalen en
  niet zozeer elkaar beginnen “af te katten” op de vorm van deze reacties?

 36. Bert

  Best een dilemma, Doesburg wil zich graag profileren als een toeristische bezienswaardigheid en laten we eerlijk zijn, dat is Doesburg ook.
  Prachtige binnenstad, fantastische horecagelegenheden en mooie evenementen.
  Helaas komt het dan ook voor dat je als bewoners last hebt van de drukte en het lawaai, ik kan me dat heel erg goed voorstellen, maar dat is volgens mij inherent aan het wonen in het centrum van een dergelijke stad en dat is een vrije keuze.
  Je kunt ook niet naast een druk verkeersplein gaan wonen en dan klagen over geluidsoverlast van het verkeer.
  Wat natuurlijk uit den boze is, is het feit dat de afgesproken eindtijd van de muziek niet nageleefd wordt en dat is iets waar de gemeente iets moet doen aan de handhaving.
  Een schone taak voor de raad om iets te doen met deze commentaren.
  Een goed gesprek met de omwonenden en een betere handhaving, lijken me een goed plan.

 37. robert duis

  @ Dilemma wel of niet?

  Geachte Bert …zonder achternaam.

  Weet U wat een “Dilemma” is …… dat is de ANGST die ons allen beheerst op het moment dat wij ons
  in het openbaar willen amuseren …en ik kan wel 100 verschillende evenementen noemen ….. en dat
  wij om ons heen moeten kijken of er niet iemand iets “verkeerds” van plan is en …”dat er geen enkele
  Overheid daar kennelijk iets aan kan doen …….Parijs – Nice en laten wij hopen geen O.S. in RIO……..

  Weet U wat GEEN “Dilemma” is …..dat is het FEIT dat in een kleine stad Doesburg op een zaterdag-avond
  tussen 23.00 en 24.00 uur de muziek nog iets te luid klonk op een bepaalde plek in de binnenstad en
  dat de omwoners daar zo’n verschrikkelijke last van hadden en dat de Gemeente daar niets aan deed ……

  Zoals ik reeds schreef:

  “Hoe onbelangrijker het voorval/probleem ………..hoe meer Doesburgers zich daar over opwinden”.

 38. Theo Houkes

  Nou mr Duits heb ik niet meer ben weer aan het werk dus zoveel tijd heb ik niet meer

 39. henk van den brink

  Beste allemaal,

  Zelf woon ik nog niet zolang in het mooie Doesburg.
  Deze discussie bevestigd gelukkig mijn zeer positieve indruk van Doesburg. Immers, als men zich over dit soort kleinigheden zo druk kan maken, dan moet het met alle andere belangrijke zaken dik in orde zijn!

 40. robert duis

  @ Theo Houkes.

  Fijn te lezen dat U “weer aan het werk bent”.
  Mr. Duits …..liever Heer Duis.

  Over “tijd” hebben voor “iets” geschreven en gesproken:
  —————————————————————————

  Veel musici (zal mijn verhaal niet te lang maken; mijn vrouw klaagt daar ook over) hebben
  regelmatig de moed mij te laten weten: “Sorry ….. Ik had geen tijd jou eerder te antwoorden”.

  De meeste van hen zijn al lang geleden met pensioen gegaan en hebben helemaal NIETS te doen!

  Zij die nog werk hebben ….en in Nederland werkt men gemiddeld nog geen 6 uren per dag …….
  betekent dat elke dag gedurende 18 uren de tijd beschikbaar hebben om mij wel te kunnen antwoorden.

  De jeugd schijnt 10 uren per dag te “zitten” en naar de TV of op de Laptop c.q op de I-phone te kijken.

  Conclusie: “TIJD” bestaat eigenlijk niet …het gaat altijd om “PRIORITEIT!”

 41. Theo Houkes

  Rijme n en dichten zonder je helpt te lichten o ja duis was het sorry

 42. Erik

  Hutje op de hei
  Als je er over klaagt
  Betekent dat je jezelf zo belangrijk vind
  En het verpest voor heel veel mensen
  Maar dat zal je dan waarschijnlijk niets
  Uitmaken.
  Doe je zelf een plezier en ga lekker in het bos wonen ofzo
  Waar niemand ook last van u gezeur heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑