‘Café Du Midi in Doesburg op 6 mei weer open’

Café Du Midi in Doesburg gaat weer open. Althans, dat staat te lezen op een krijtbord dat op de deur van de kroeg hangt. Vorige week stond op de dezelfde plek op een papiertje te lezen dat Du Midi zou gaan sluiten omdat de eigenaren het niet hebben gered.

 

De sluiting vorige week kwam voor velen als een verrassing en zorgde voor een de nodige reacties. Vanwege de sluiting vroeg Doesburg & Oranje aan Alfun om tijdens Koninginnedag de horecavoorzieningen op de driesprong voor Du Midi te verzorgen.

 

Daags voor Koninginnedag was het handgeschreven briefje waarin de sluiting werd gemeld, ingewisseld voor het krijtbord met de tekst ‘Maandag 6 mei weer open’. Het is onduidelijk wie de exploitatie per 6 mei gaat verzorgen. De website van Du Midi is uit de lucht en de telefoon van de kroeg wordt niet opgenomen.

DuMidi

 

5 reacties

 1. W van Dooren

  soms moet ik lachen….dus de gemeente weet niet wat er gebeurt in Doesburg???? raar, heel raar….

 2. Johan Metgezel

  @W van Dooren:

  Deze publicatie komt van Doesburgdirect.nl zelf, dus niet van de gemeente Doesburg. Richard Kok is geen PR-functionaris van de gemeente. Uiteraard weet de gemeente wie de nieuwe uitbater gaat worden, maar treedt daar zelden mee in de publiciteit. Dat is niet (altijd) aan hun.

  Dus je lacht te vroeg, en het is niet (heel) raar……………..

 3. Johan Metgezel

  Volgens ingewijden worden de nieuwe uitbaters de voormalige eigenaren van Primera Doesburg: Mano Dijkman en Esther Das. Pin me er s.v.p. niet aan vast.

 4. Frans Schilderman

  Denk het toch van niet.

 5. Rob van Damme

  Vandaag 10-5 rond 16.00 uur: gesloten geen bord met openingstijden of andere informatie. Ik woon dichter bij de Waag en onderneem voorlopig maar geen poging meer om bij du Midi te gaan kijken. Jammer heel jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑