Dierenartspraktijk in Hanzehuys in Doesburg

In het Hanzehuys in Doesburg, het pand waar vorig jaar kort flexplekaanbieder Hanzehuys was gevestigd, zit nu een dierenartspraktijk. Dierenartspraktijk Hanzehuys is sinds deze maand open en staat onder leiding van dierenarts Thiadrik Blom.

 

Blom is afgestudeerd arts in kleine huisdieren. De praktijk is gevestigd op de begane grond van het pand in de Koepoortstraat. De buitenplaats fungeert als wachtkamer voor dieren. Blom, die in Canada en Nederland studeerde, laat weten zich te richten op duurzaamheid. ‘Dus niet op koeien die na 5 jaar alweer worden geslacht. Ik keur dit niet af, maar wil me er niet aan verbinden. Ons zorgaanbod is heel breed. Als ik iets niet kan oplossen, dan verwijs ik door’, aldus Blom, die deze maand is begonnen.

 

Naast een dierenartspraktijk biedt het Hanzehuys ruimte voor meer ondernemingen. Blom: ‘Er worden gesprekken gevoerd met andere partijen, maar zolang de handtekening nog niet is gezet kan ik hierover nog niets melden’.

 

Het pand in de Koepoortstraat stond afgelopen jaar leeg, nadat flexplekaanbieder Hanzehuys vrij vlot na de officiële opening de deur moest sluiten. Een deel van de leden van het Hanzehuys zijn overgestapt naar Hanzegilde Doesburg, een nieuwe netwerkorganisatie voor ondernemers. Hanzegilde Doesburg opereert vanuit Gasthuis du Soleil.

 

1 reactie

  1. Tio

    Dierenwelzijnsorganisaties trekken ook al aan de bel als het gaat om misstanden in de Nederlandse slachthuizen. Voor transport gaat er nog eens wat mis. Voordat ze aankomen zijn sommige biggen al bezweken. Ook dierenbescherming tekent hier bezwaar tegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑