Chocolaterie Alberdeco uit Doesburg komt met speciale ansichtkaarten van Doesburg. Deze zijn in het kader van Doesburg 777 gemaakt in samenwerking met Joost de Wolf Fotografie. De ansichtkaarten vormen de opmaat naar een speciaal jubileumblik van Doesburg waarover DoesburgDirect.nl eerder schreef.

 

Op 19 september 1237 kreeg Doesburg stadsrechten. De Stichting Doesburg 777 ondersteunt, faciliteert en begeleidt initiatieven om dat feit feestelijk te vieren. Het Feestjaar start op 19 september 2014, en eindigt op 19 september 2015.

 

Hiervoor heeft Chocolaterie Alberdeco in samenwerking met Joost de Wolf (JdWfotografie) een jubileumblik ontwikkeld die medio augustus verkrijgbaar zal zijn in de chocolaterie.

 

Als sneakpreview brengt Chocolaterie Alberdeco ook ansichtkaarten van Doesburg uit. Deze kaarten presenteren zich in ongeveer dezelfde vormgeving als het jubileumblik. Ook zijn de afmetingen hetzelfde als een grote reep chocolade. Daardoor is het niet alleen leuk is ze los te verzenden, maar ze ook iemand te schenken.

 

De ansichtkaarten zijn dus vanaf heden zowel los als in combinatie met chocolade verkrijgbaar.  ‘Doesburg 777 begint al behoorlijk te leven binnen Doesburg. Het zou toch fantastisch zijn om al deze evenementen met zoveel mogelijk mensen te beleven. Nodig ze uit met een gepast geschreven kaartje. Is een keertje wat anders als de “app” gebruiken’, aldus Roy Kappert, eigenaar van Chocolaterie Alberdeco in de Kerkstraat in Doesburg.