Doesburg in Mannenshopgids voor Hanzesteden

Hanzesteden Marketing heeft een mannenshopgids gelanceerd. Doel van de gids is meer mannelijke bezoekers naar de zeven Hanzesteden te trekken waaronder Doesburg.  Vanaf nu zijn alle goede mannenshops in de Hanzesteden Doesburg, Deventer, Kampen, Zwolle, Zutphen, Hattem en Hasselt gebundeld in de mannenshopgids. Uniek in Nederland, zo laat het marketingbureau weten.

 

Waar eet je de perfecte hamburger en drink je een goed getapt speciaalbiertje? Waar trim je je baard? Waar haal je die loose of straight fit spijkerbroek, waar haal je de nieuwste Apple gadgets. De mannenshopgids geeft je de beste adressen.

 

Ook de vrouwelijke bezoekers hoeven zich niet te vervelen met al die shoppende mannen. Achter in de gids staan ook nog wat leuke winkels voor de vrouw genoemd. Maar… ook hier is weer aan de man gedacht. Je kan namelijk in één oogopslag zien: Is er WIFI aanwezig? Staat er een leestafel in de winkel? En staat er verse koffie voor je klaar? Per stad heeft Hanzesteden Marketing ook een bankjes top 5 samengesteld waar uitgeshopte mannen even kunnen bijkomen.

 

De gids is vanaf eind januari verkrijgbaar bij de Toeristische Infopunten of VVV in de Hanzesteden langs de IJssel en bij de deelnemende ondernemers. Ook is de gids gratis te downloaden via www.mannenshopgids.nl. Verder is er een Hanzesteden App waarop de gids te vinden is.

 

De gids is mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel en de Hanzesteden. Ook de VVV’s, Toeristische Informatiepunten en Toeristische Marketingorganisaties werkten mee aan de gids.

 

Al meer dan 15 jaar werken de Hanzesteden aan de IJssel: Zutphen, Doesburg, Deventer, Kampen, Hasselt, Hattem en Zwolle, samen aan de promotie van hun stad als Hanzestad. Hanzesteden Marketing is door de gemeenten aangesteld als trekker van de campagne, waarbij zij zoveel mogelijk samenwerken met de plaatselijke toeristische marketingorganisaties.

 

1 reactie

  1. Gert-Jan Tas

    Stadsmarketing in optima forma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑