Helpportrait 2013 op 7 december in Buurtacademie in Doesburg

Het foto-initiatief Helpportrait vindt dit jaar plaats op 7 december. De locatie is de Buurtacademie op De Linie in Doesburg. Helpportrait is een wereldwijd initiatief waarbij mensen die onvoldoende geld hebben voor een professionele fotoshoot zich gratis kunnen laten fotograferen. Vorig jaar werd Helpportrait voor het eerst gehouden in Doesburg en bleek een doorslaand succes.

 

De initiatiefnemer van Helpportrait in Doesburg is de Doesburgse fotograaf Joost de Wolf, eigenaar van JdW Fotografie. Hij laat weten Helpportrait 2013 op 7 december plaats vindt in de Buurtacademie op De Linie. ‘We kunnen daar gebruik maken van een ruimte die ongeveer gelijk is aan de ruimte van afgelopen jaar, met het verschil dat op enkele plaatsen het plafond iets hoger is. Ook is er weer de mogelijk om naar buiten te gaan voor de fotografen die dat eventueel willen. Er is een bar in de ruimte en er komt barhulp van de Buurtacademie’, aldus De Wolf.

 

De Wolf laat verder weten dat er nog fotografen en gastheren/dames worden gezocht die willen helpen op 7 december. Verder wordt Helpportrait in ieder geval weer gesponsord door ZON Doesburg en zal De Wolf de komende maanden verder werken aan het benaderen van sponsoren om Helpportrait weer tot een succes te maken.

 

Vorig jaar werd Helpportrait gehouden in het clubgebouw van speeltuinvereniging Kindervreugd. De eerste editie werd geopend door de toenmalige wethouder Willem Bouman en leverde veel positieve reacties op. Totaal lieten 118 mensen zich fotograferen door diverse Doesburgse fotografen die belangenloos meewerkten aan deze dag. Dit jaar vindt Helpportrait plaats van 10.00 tot 15.00 uur.

 

2 reacties

  1. Frans van der Krul

    De Wolf laat verder weten dat er nog fotografen en gastheren/dames worden gezocht die willen helpen op 7 december. Waar kan men zich melden?

  2. Joost de Wolf

    Hallo Frans,

    Bedankt voor jou opmerking.

    Aanmelden kan door even een e-mail te sturen naar; contact(at)jdwfotografie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑