Iens.nl: De Liefde en La Boucherie de beste van Doesburg

De Liefde en La Boucherie zijn volgens de toonaangevende recensiewebsite Iens.nl de beste restaurants van Doesburg. Beide eetgelegenheden krijgen als gemiddeld rapportcijfer een 8,2 van de gasten die op Iens.nl hun beoordeling hebben geplaatst.

 

Restaurant De Liefde in de Philip Gastelaarsstraat telt inmiddels 78 recensies op Iens.nl, waarbij de zaak is beoordeeld op drie aspecten: eten, service en decor. Bistro La Boucherie in de Boekholtstraat telt 10 recensies.

 

Achter de koplopers volgt Vallermosa in de Koepoortstraat. Uit de 29 recensies blijkt dat dit restaurant vooral goed scoort op het onderdeel ‘eten’, wat voor een gemiddeld rapportcijfer zorgt van 8.0.

 

Op plaats vier staat De Bonte Hond met een 7,7. De recensies zeggen dat met name de service hier van een hoog gehalte is. Vijfde in de lijst van Iens.nl zien we met een 7,4 Hotel Doesburg. Daarna volgen Lunchroom La Fleur (7,1) en De Waag (7,1). Andere eetgelegenheden in Doesburg hebben geen recensies op Iens.nl, waardoor ze niet in de ranglijst voorkomen.

 

1 reactie

  1. L.J.M de Kok

    Hartelijke mensen,prachtig restaurant,heerlijk eten daarbij op advies van de GARANT passende wijn bij de verschillende gerechten gedronken.
    Deze mensen zijn zeer goed bezig, ontzettend enthousiast, je wordt er gewoon gelukkig van.
    Een aanrader. Een 9 is zeker op zijn plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑