Innovatiefonds zoekt vernieuwende zorgprojecten in Doesburg

Het lokale innovatiefonds is bedoeld om maatschappelijke- en zorgorganisaties en ook inwoners aan te moedigen om vernieuwende, verrassende, inspirerende ideeën en arrangementen te ontwikkelen. Voorwaarde is dat de voorstellen bijdragen aan een wezenlijke verandering én vernieuwing in de dienstverlening in de zorg voor en ondersteuning van volwassenen en jeugd. Dat laat de gemeente weten.

 

Het kunnen zowel activiteiten in het kader van de Wmo, de participatiewet als de jeugdzorg betreffen. Plannen indienen kan tot en met 5 juni 2015. Informatie over het innovatiefonds, de voorwaarden en het aanvraagformulier staan op de www.doesburg.nl.

 

Belangstellenden kunnen een aanvraag online indienen of afgeven aan de balie van het publieksbureau. De plannen voor Doesburg kunnen ingediend worden tot en met 5 juni 2015. Als er na deze1e tranche nog budget over is, komt er eind december nog een mogelijkheid om een aanvraag in te dienen: de 2e tranche. Het totaal beschikbare budget is 171.000 euro.

 

Een beoordelingscommissie, waarin Doesburgers zitten met verschillende expertise, buigen zich over de aanvragen. De criteria en het toetsingskader zijn leidend bij de beoordeling van de aanvragen. De commissie adviseert het college van B&W. Zij besluiten hierover, waarna de toekenning volgt.

1 reactie

  1. Frans van der krul

    Kan iemand me laten weten wie er in deze beoordelingscommissie zitten?
    Wat zijn de criteria en het toetsingskader leidende beoordelingen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑