Nieuwe pui en officiële opening voor Kadoes in Doesburg

Kadoes in Doesburg heeft een nieuwe voorpui. De cadeau- en accessoirewinkel in de Meipoort wordt daarom op zaterdag 21 maart officieel geopend. De openingshandeling worden onder andere verricht door wethouder Ellen Mulder.

 

‘Afgelopen week hebben wij een nieuwe voorpui gekregen, een authentieke, wat een stukje oud-Doesburg terugbrengt, wordt deze week helemaal geschilderd. Aanstaande zaterdag, 21 maart om 13.00 uur wordt het lintje doorgeknipt, met aanwezigheid van familie, vrienden, klanten en last but not least aanwezigheid van Mevrouw E.L. Mulder en mijn vader van 87 uit Breda. Samen knippen zij het lintje door en vervolgens heffen wij het glas met een hapje’, aldus Marianne van de Velde van Kadoes.

 

Kadoes is een winkel met cadeaus en sierraden zoals horloges en kettingen, en allerlei woonaccessoires zoals fotolijsten en kaarsen. De winkel is sinds zaterdag 29 november open in de Meipoortstraat 18.

Schermafbeelding 2015-03-16 om 10.17.18

 

 

2 reacties

  1. Rob Gossink

    Zeker een verfraaiing. Complimenten.

  2. Theo Houkes

    Ziet er goed uit maar laat het niet overal gebeuren want dan gaat de aantrekkings kracht van de ( toeristenstad ) wel achteruit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑