Het team van Picqer is verhuisd. Sinds 1 augustus is Picqer te vinden in het pand dat voorheen bekend stond als het Hanzehuys, gelegen aan de Koepoortstraat in het centrum van de stad. Picqer levert innovatieve software voor magazijnen van webshops en groothandels, en maakt sinds de start eind 2012 een sterke groei door.

 

‘In de nieuwe uitvalsbasis is er voldoende ruimte voor het snel groeiende team. Ook is er nu intern gelegenheid om grotere groepen klanten te ontvangen voor productpresentaties’, zo laat Casper Bakker, co-founder van Picqer weten.

 

Picqer is een spin-off van Logict, dat vijf jaar geleden ook al in het Doesburgse centrum gevestigd was. Destijds aan de Nieuwstraat. Na vijf jaar Angerlo is Picqer nu weer terug in Doesburg. Logict is verhuisd naar Arnhem, waar het is samengegaan met WebIQ.

 

Het pand aan de Koepoortstraat kent als rijksmonument een rijke geschiedenis. In de laatste jaren is het gebruikt als ondernemershuis het ‘Hanzehuys‘ en daarvoor vele jaren als bank. De grote kluis in de kelder herinnert daar nog aan. Het gebouw staat aan de bekende Koepoortstraat, waar ook De Waag het gemeentehuis gevestigd zijn.

 

Picqer 600