In de Gasthuiskerk in Doesburg vindt op 31 oktober een bijzonder diner plaats. Dan staan namelijk wild eten centraal. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden.

Wild zwijn aan het spit. Op de achtergrond de galmende klanken van de jachthoorn. Hoe wild wilt u het hebben? En hoe uniek? U zit aan lange tafels.

Voor u op tafel vindt u de mooiste wijnen en het beste wat culinair Doesburg te bieden heeft. Aan uw voeten liggen de jachthonden te wachten tot u ze een botje toewerpt. Wild genoeg?

Voor 65 euro per persoon maakt u deel uit van het Bourgondisch jachtgezelschap dat op zaterdag 31 oktober aanzit in Gasthuiskerk Doesburg. De prijs is inclusief drank.

U krijgt daar een wildbuffet voorgeschoteld met wild zwijn en een scala aan overige culinaire verrassingen, begeleid met bijpassende wijnen, bockbier en andere dranken. ‘Beleef deze prachtige authentieke wildavond mee en geniet van wat de herfst u te bieden heeft’, aldus Teja Peters van Gasthuiskerk Doesburg.

Deze wildavond is een initiatief van Allfun Catering en Events, Gasthuiskerk Doesburg, Viking Outdoor en de restaurants De Bonte Hond en La Boucherie. Aanmelden om aanwezig te zijn kan bij De Bonte Hond en La Boucherie.